Makeup Artist Uddannelsen

makeup-artist-uddannelse-københavnMakeup artist uddannelsen

Den professionelle makeup artist uddannelse er den bedste start, du kan ønske dig på en karriere som fuldtids makeup artist, men kan også bruges til at genopfriske din kunnen, hvis du har brug for at puste nyt liv i din karriere.

Tidspunkt:

06 feb – 17 mar 2017 – Fuldt booket!
20 mar – 28 apr 2017 – 1 plads tilbage!
14 aug – 22 sep 2017
05 feb – 16 mar 2018

Mandag til Fredag kl 9.00-15.00
Pris: 50.000 kr. inkl. moms

TILMELD UDDANNELSE

Makeup artist UDDANNELSE I København

Kurset dækker alle aspekter af makeup artistens færdigheder og giver dig de nødvendige redskaber fra indblik i tidens trends og key looks, til gennemgang af de grundlæggende makeup teknikker, samt gode råd og hemmelige tips om modeverdenen. Du træner dine makeup evner, designer dine egne makeup looks og lærer, hvordan du nemmest kan markedsføre dig selv i en konkurrencepræget branche, så du ved kursets afslutning vil have de bedste forudsætninger for at starte som makeup artist.

Skolen tilbyder undervisning på højeste niveau, hvor du vil drage nytte ikke blot af Sines mangeårige erfaring, men også fra forskellige gæstelærere som f.eks. Søren Hedegaard, der bla. er Kronprinsesse Marys personlige hår og make-up artist, og Anne Staunsager, den internationalt respekterede og firedoddelt vinder af ‘Årets make-up artist’ ved Dansk Fashion Awards.

Undervejs i din Make up Artist Uddannelse (også kaldet Sminkør uddannelse), kommer I hver især med Sine, på et fashion eller beauty photoshoot, hvilket giver dig det allerbedste indblik i en makeup artists hverdag.

Vi gør alt, hvad vi kan for, at hjælpe dig videre efter endt uddannelse, og Sine tager undervejs individuelle samtaler, så I i fællesskab finder den helt rigtige vej, for netop din fremtid! Vi har bla. eksklusive aftaler med Unique Models, som tager alle elever fra Sine Ginsborg Make up Skole til samtale, da de altid er på udkig efter nye talentfulde makeup artister.

Kurset afsluttes med et professionelt beauty photoshoot med modeller og fotografer fra landets bedste bureauer, dette vil give dig erfaring og selvtillid, samtidig med du får de første billeder til din portfolio.
Afslutningsvis modtager du et diplom som bevis på gennemførelse af Make up Artist Uddannelsen.

Inkluderet i kurset er et komplet opstarts make-up kit fra det eksklusive danske mærke TROMBORG til en værdi af 5000 kr., og det vil være muligt at købe supplerende produkter med – 40% i rabat under dit uddannelsesforløb, samt mange andre eksklusive rabatter bla. fra MAC.

Læs her hvad nogle af vores foregående elever, har fået ud af den Professionelle Make up Artist Uddannelse!

Vilkår & Betingelser

På de professionelle uddannelser er der maks. 12 elever pr hold. Disse bookes efter ‘først til mølle’ princippet. Der betales 8.000 kr. i depositum ved tilmelding og kvittering på dette, er dokumentation for ens plads på holdet. Restbeløbet betales senest 14 dage før uddannelsesforløbets start.

Tilmeldingen er bindende og depositum gives ikke retur.

Alle nødvendige materialer såsom make-up pensler og hudplejeprodukter er til rådighed på skolen.

Deltagere modtager et diplom efter endt uddannelse.