Om makeup skolen

12697153_738490102949176_7230892424765460252_oSine Ginsborg Makeup SKOLE i København

At arbejde som make-up artist er utroligt spændende og fascinerende. Det er en industri, der tilbyder mange retninger, store muligheder og chancer for at lære og vokse resten af livet. Men branchen er også meget konkurrencepræget og uforudsigelig, og den bedste måde, at opnå succes som make-up artist er ved, at starte fra bunden med en fantastisk beauty uddannelse…Og på Sine Ginsborg Make-up School er du garanteret det bedste når det kommer til makeup artist udannelsen.

TILMELD UDDANNELSE

Læs mere her om vores 6 ugers Professionelle Makeup uddannelse.

Make up uddannelse i København

På Sine Ginsborg Make up Skole er det Sine selv, der står for størstedelen undervisningen, og medmindre du er med ude på photoshoot eller vi har besøg af danmarks dygstigste gæstelærere, så er det Sines erfaring og expertise du drager nytte af.

Skolen er placeret i hjertet af København og tæt på gode transport muligheder.

De lyse og indbydende lokaler, byder dig velkommen og er en ideel ramme omkring dit lærings forløb uanset længde.

På Sine Ginsborg Make-up Skole er det kun branchens ypperste, der er godt nok, og det giver dig det bedste grundlag og de fineste muligheder for en fremtidig karriere som professionel make up artist.

”Efter mere end 20 år i branchen, udvikler jeg mig til stadighed og føler mig udfordret hver eneste dag. Jeg har lært utrolig meget gennem min karriere, som har indeholdt fantastiske oplevelser, spændende mennesker og masser af sjov, men også drønhårdt arbejde. Mange af de erfaringer, som jeg har gjort mig, og de evner og teknikker jeg har oparbejdet, har jeg i dag lyst til at lære videre, så derfor har jeg åbnet min egen make-up skole.”

Sine Ginsborg