Privatlivspolitik

Pro kurser

MASTER CLASS

Master Class er et individuelt kursus, der tilbydes dig, der allerede har kendskab til makeupartistfaget, eller har gennemført skolens professionelle makeup uddannelse.
En videreuddannelse til dig der ønsker undervisning skræddersyet særligt til dine behov og ønsker. Her er det muligt i ro og mag og under kyndig vejledning, at få rettet op på udfordringer, lære helt specifikke looks eller genopfriske specielle teknikker..

Se her for evt. inspiration til din Master Class.

Tidspunkt efter aftale.
Pris pr. dag

1 elev 10000 kr. ex. moms
2 elever 7000 kr. ex moms pr. person
3 elever 6000 kr. ex moms pr. person

Hårstyling til Makeup Artister

I en konkurrencepræget branche er det ikke altid nok at være en dygtig makeup artist, der er mange fordele i både at beherske makeup teknikker og hårstyling – nogle jobs kræver det, mens det andre steder giver større indtjeningsmuligheder.

Kurset anbefales til dig, der som freelance makeup artist har brug for at lære eller forbedre fagets teknikker samt få tips og inspiration til hårstyling og opsætninger til alt fra private kunder til professionelle fotoskydninger. Kurset indeholder teknikker i curlers, føn, glat, krøl, bølger, håropsætning, flet, børster og produkter samt styling til show, red carpet, fotoskydninger, brude make up, tv og reklamefilm.

Tidspunkt efter aftale.
Pris pr. dag

1 elev 10000 kr. ex. moms
2 elever 7000 kr. ex moms pr. person
3 elever 6000 kr. ex moms pr. person