Andre kurser

ELLE_SINE_MARIANNE24586_2Eksklusive Kurser

Vi vender tilbage til foråret med nye spændende og inspirerende kurser!

Master Class

Master Class er et individuelt kursus, der tilbydes dig, der allerede har kendskab til make-up artistfaget eller har gennemført skolens professionelle make-up uddannelse, men har lyst til undervisning og brush up skræddersyet til dit behov. Her er det muligt i ro og mag og under kyndig vejledning, at få rettet op på svagheder, lære helt specifikke looks eller genopfriske specielle teknikker.

Se her for evt. inspiration til din Master Class.

Tidspunkt efter aftale.
Pris pr. dag

1 elev 10000 kr. ex. moms
2 elever 7000 kr. ex moms pr. person
3 elever 6000 kr. ex moms pr. person

Hårstyling til Make-up Artister

I en konkurrencepræget branche er det ikke altid nok at være en dygtig make-up artist, der er mange fordele i både at beherske make-up teknikker og hårstyling – nogle jobs kræver det, mens det andre steder giver større indtjeningsmuligheder.

Kurset anbefales til dig, der som freelance make-up artist har brug for at lære eller forbedre fagets teknikker samt få tips og inspiration til hårstyling og opsætninger til alt fra private kunder til professionelle fotoskydninger. Kurset indeholder teknikker i curlers, føn, glat, krøl, bølger, opsætning, flet, børster og produkter samt styling til show, red carpet, fotoskydninger, bryllup, tv og reklamefilm.

Tidspunkt efter aftale.
Pris pr. dag

1 elev 10000 kr. ex. moms
2 elever 7000 kr. ex moms pr. person
3 elever 6000 kr. ex moms pr. person