Privatlivspolitik

Private kurser

ONE TO ONE

Dette kursus er til alle – fra karrierekvinden til fashionistaen, der gerne vil lære at lægge sin egen makeup perfekt, og få det bedste frem i dig. Et personligt og praktisk kursus skræddersyet til dine ønsker og behov.

Tidspunkt efter aftale – underviser Sine Ginsborg eller skønhedsredaktør Anne P.
Pris: hhv. 7000 kr. & 4500 kr. ex. moms
Varighed: 2 timer

GIRLS NIGHT OUT

Et sjovt og inspirerende arrangement for dig og dine veninder, hvor I får lagt aften makeup, samtidig med I får nogle professionelle makeupfif med på vejen. Arrangementet kan foregå både privat eller på skolen.

Tidspunkt og pris efter aftale – underviser Sine Ginsborg og/eller skønhedsredaktør Anne P.

FIRMA EVENTS

Sammen med mit dygtige team står jeg til rådighed i forbindelse med specifikke virksomhedsarrangementer, uanset om det gælder makeup forkælelse før firmafesten eller et anderledes indslag på teambuilding dagen.

Tidspunkt og pris efter aftale

BRUDE MAKEUP

På Sine Ginsborg Make-up School er vi både eksperter indenfor makeup og håropsætning og du kan derfor få ordnet din brudemakeup og sat dit brullypshår hos os. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kommer med vores ekspertise omkring, hvad der passer til lige præcis dig.

Du kan få lagt din brude make up og sat dit bryllupshår af Sine Ginsborg selv, eller af en af de to dygtige piger Julie Prødel og Isabel Fjelking.

Begge piger er uddannet fra Sine Ginsborg Make-Up School og underviser på skolen den dag i dag. Udover at være uddannet makeup artister er begge piger også uddannede dygtige frisører. Ved siden af deres karrierer som underviser på Sine Ginsborg Make-Up School har begge piger arbejdet på CPH Fashion Week samt andre store produktioner, hvor håret og makeup’en skal sidde i skabet, som Vild med Dans på TV2.

Ved siden af alt dette har begge piger stor erfaring med at lægge brude make up og sætte bryllupshår, og gøre kommende brude klar til den vigtigste dag i deres liv.

Brudemakeup + hårstyling*

Tidspunkt efter aftale.

Sine Ginsborg: 6000 kr. ex. moms

Julie eller Isabel: 4000 kr. ex. Moms

 

Brudemakeup*

Tidspunkt efter aftale.

Sine Ginsborg: 4000 kr. ex. moms

Julie eller Isabel: 2500 kr. ex. moms

 

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.