Udtalelser

Uffe Buchard
Uffe Buchard
Kreativ direktør / Darling Chefredaktør / DANSK Magazine

I mine tyve år i modebranchen har jeg haft muligheden for at arbejde med nogle af de aller største inden for hår og make-up genren internationalt. Sjældent føler jeg mig dog mere tryg end hvis jeg får muligheden for at booke Sine Ginsborg på et kommercielt job, et show eller en redaktionel mode serie. For Sine er blandt de bedste kreative forcer jeg har mødt. Hun er først og fremmest dygtig til teknikkerne som få, besidder en vild kreativitet og en sjælden lyst til at skubbe tingene til nye tinder. Og så føler man hendes dybe respekt og engagement for faget lige fra første færd. Sine forstår i sandhed modens væsen som få og giver den internationale branche sit bidrag ved altid at fastholde en scandicool simpel og sofistikeret stil.

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller
Skuespiller og TV-vært

I mange år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med Sine, hendes kreativitet, passion og professionalisme er ikke til at tage fejl af. Hun kan sit kram og mere til. Med ansigtet i hendes hænder kan man være sikker på et resultat, der kun kan få dig til at smile.

Søren Hedegaard
Søren Hedegaard
Hår og make-up artist

Sines vilje til at yde det maksimale ligger latent i hende. Hun er perfektionist på højt plan og hører uden tvivl til i superligaen inden for hår og makeup. Hun var min elev i 4 år og altid levende engageret i alt, hvad der rørte sig omkring hende. Hun er uden tvivl et af de største talenter, jeg har været med til at uddanne.

Anne P
Anne P
Skønhedsredaktør på dansk ELLE

Sine har en forståelse for, hvad skønhed er, og alle de afskygninger den kommer i. Hun får det bedste frem og kan lægge en make-up, der bare er smukkere, end du havde turdet håbe på. Min anbefaling af Sine kommer med store bogstaver og klapsalver.

Marianne Tromborg
Marianne Tromborg
Ejer af Tromborg

For Tromborg er kvalitet den vigtigste ingrediens, både i vores produkter og hele brandet, og derfor er det også helt naturligt for os at samarbejde med Sine. Hun har med sine mange år i branchen og dygtige væsen skabt en professionel og naturlig respekt i branchen, og hendes sans for kreativitet og faglighed er fantastisk. Dette har hun ført videre til sin make-up skole, hvor eleverne præsenteres for de bedste teknikker og produkter, og hos Tromborg er vi stolte af at være en del af hendes rejse!

Se også udtalelser fra vores foregående elever her!