Privatlivspolitik

Biografi

Sine Ginsborg er i dag en af Danmarks førende hår- og makeup artister med mere end 25 års erfaring i den danske og internationale modebranche.
Se Sines arbejde her!

Sine har været nomineret til ELLE Style Awards 6 gange i træk. Hun vandt prisen som Årets Makeupartist i 2014, 2016 og igen i 2017 til det prestigefyldte og fashionable Awards show.

Sine blev udlært som frisør i 1997 hos Søren Hedegaard (Kronprinsesse Marys private hår og makeupartist), og fortsatte herefter på makeupskole i London, hvor hun boede, og arbejdede som hår- og makeupartist.

Hendes navn, og ikke mindst hendes arbejde, er kendt fra danske og internationale modemagasiner som ELLE, Eurowoman, Costume og Vanity Fair, ligesom hun har lavet makeup til en lang række kampagner og reklamer. Sine er et fast navn backstage under den danske modeuge CFW med shows for bl.a. Lala Berlin, Ganni og By Malene Birger, ligesom hun også er et foretrukket navn blandt mange danske kendisser.

Sines æstetik og perfektionisme i hendes arbejde, har også gjort hende til et yndet navn i makeupbranchen. Hun sidder i dommerpanelet til Costumes skønhedsfavoritter, samt til DM i Makeup, ydermere har hun i mere end 5 år fungeret som fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark TV2, ved siden af hendes karriere som freelance hår og makeup artist.

Men Sines hjertebarn er hendes respekterede makeupskole Sine Ginsborg Make-Up School, hvor hun året rundt uddanner fremtidens nye unge talenter med passion, professionalisme og hjertevarme.