Privatlivspolitik

Sine

Biografi, Sine Ginsborg,

Sine Ginsborg er i dag en af Danmarks førende hår og make-up artister med mere end 15 års erfaring i den danske og internationale modebranche.
Se Sines arbejde her!

Sine har været nomineret til ELLE Style Awards 3 gange i træk og i 2014 vandt hun prisen for ‘Årets Make-up artist’.

Sine blev udlært som frisør i 1997 hos Søren Hedegaard (Kronprinsesse Marys private hår og make-up artist) og fortsatte herefter på make-up skole i London, hvor hun tillige har boet og arbejdet som hår og make-up artist i en periode. Sidenhen har Sine opbygget en solid karriere i modebranchen med byer som London, Paris, Milano, Barcelona, New York og selvfølgelig København som sin arbejdsplads. Hendes navn er kendt fra danske og internationale modemagasiner som ELLE, Eurowoman og Vanity Fair, ligesom hun har lavet make-up til lang række af den danske modebranches kampagneskydninger. Sine er et fast navn backstage under den danske modeuge med shows for bl.a. Designers Remix, Stine Goya og By Malene Birger, ligesom hun også er et foretrukket navn blandt mange danske celebs.

Sines æstetik og perfektionisme i hendes arbejde, har gjort hende til et yndet navn i make-up branchen, hun blev for nogle år siden udvalgt af Chanel som deres professionelle samarbejdspartner i Danmark, og er nu ambassadør for det danske make-up mærke Tromborg.
Sine sidder i dommerpanelet til Danish Beauty Awards og til DM i Make-up, ydermere fungerer hun som fast skønhedsexpert på Go’morgen Danmark, ved siden af hendes karriere som hår og make-up artist i modebranchen.

Men Sines hjertebarn er hendes respekterede make-up skole ‘Sine Ginsborg Make-up School’, hvor hun året rundt uddanner fremtidens nye unge talenter!