Privatlivspolitik

Elev udtalelser

Fie Hansen

Da jeg besluttede, at jeg ville være make-up artist, var jeg helt vildt i tvivl om hvilken skole jeg skulle vælge, så jeg tog ud og besøgte dem alle sammen.
Da jeg havde besøgt Sine, var jeg slet ikke i tvivl! Hun udstråler og giver så meget kærlighed, tryghed og glæde omkring sig! Derudover ville jeg vove at påstå, at Sine nok er en af de mest perfektionistiske makeup artister du finder, og at både hende og hendes assistenter er SÅ dygtige til at lære fra sig!
Jeg er så glad for, at jeg valgte Sine Ginsborg Make-up School! Hver dag var en fest, og det er næsten ufatteligt hvor meget du når at lære på de 6 uger!

Camilla Günter Nielsen

Det bedste jeg har gjort for mig selv var, at starte på Sine Ginsborgs makeup skole. Sine er meget dedikeret og passioneret omkring sine elever og sit arbejde, hvilket virkelig kan mærkes! Hun går meget op i den enkelte persons udvikling og hvad der vil passe godt til en, hvilket jeg havde brug for.. Her lærer du rigtig meget selvudvikling og hvor kreativ man kan være. Det fede er også, at du kommer med Sine på job og prøver kræfter i beauty branchen for at se, hvordan en dag kan være, plus at der kommer gæstelærere ind som også lærer dig en masse..
Det er helt klart den bedste investering, du aldrig kommer til at fortryde uanset, hvad du vil bruge det til bagefter! Sine Ginsborg makeup skole er den bedste skole du kan vælge, og en skole, hvor der bliver gjort en stor indsats for at hjælpe dig videre bagefter!! Sine er den sødeste og største inspirations kilde man kan ønske sig!! Kan kun giver mine varmeste anbefalinger!

Anne Sofie Hjort

Jeg startede på Sine Ginsborg Make-Up School, fordi jeg altid havde/har haft en passion for make-up, men også fordi at alle mine tætte make-up elskere, anbefalede mig Sine’s skole. Det var de fedeste, sjoveste, hyggeligste og ikke mindst lærerige måneder i mit liv - Sine Ginsborg underviser dig, med inkorporeret hygge og stil, som også bidrog til min selvtillid som artist. Jeg kan varmt anbefale Sine Ginsborg Make-Up School, og Sine som underviser. Man finder ikke et bedre sted til, at komme i kontakt med og udfolde sin indre make-up artist. ❤️

Dilek Yetik

De sidste 6 uger har været, en udfordring og en kæmpe udvikling for mig, jeg har set og følt en anden side af makeup verdenen og har taget kampen op. Jeg takker Sine for hendes barmhjertighed og hendes kærlighed for at undervise og lære fra sig. Jeg har mødt fantastiske klasse kammerater, og set flere forskellige talenter inde for makeuppen. Jeg takker for disse 6 uger på Sine Ginsborg Make-up School og ville ønske den var længere. Nu der kun én ting tilbage og det er “ The last shoot “ ❤️ Vivi og julie, jeg takker også især jer for venligheden og I har gjort det så godt som Sine med at tage imod os. Always in My heart❤️🌸

Andrea Hansen

Jeg fik den bedste start på min makeup artist karriere, takket være Sine og hendes skole! Ikke nok med at man bliver fortrolig med håndværket, man får også kendskab til mode- og skønhedsbranchen, som jeg efterfølgende er blevet en del af. De varmeste anbefalinger herfra!

Maria Celestine

Jeg gik på Sine Ginsborg Makeup School i 2017 og det var en fantastisk uddannelse! Jeg lærte utrolig meget hver eneste dag omkring teknik, farver, former, udførelse og koncentration. Der er Sine en fantastisk læremester, fordi hun både er sød, sjov og dygtig til at lære fra sig, på den helt rigtige måde. Jeg oplevede også hvor meget jeg udviklede mig på uddannelsen, fra start til slut og jeg fandt hurtigt ud hvilken vej jeg gerne vil gå. Udover alt det faglige på uddannelsen, var det sociale i vores klasse også bare i top! Jeg fik i den grad nogle skønne venskaber med fra uddannelsen. Jeg kan klart anbefale Sine's uddannelse! ☺️❤️

Karen Løgstrup

Jeg gik på Sine’s makeup skole i september 2018, det var de bedste 6 uger for mig. Jeg har virkelig nydt at gå på skolen!! Sine er ekstremt dygtigt til alt, der har med makeup at gøre, hun er super sød, og mega dygtigt til at undervise.
Jeg har virkelig udviklet mig fagligt men også personligt.

Det er helt utroligt, at man kan opnå så store færdigheder på bare 6 uger og at man kan føle sig så klar til et job som makeupartist. Jeg lærte virkelig meget, da jeg var med Sine ude på job, og jeg kan derfor ikke tanke Sine og hendes team nok for, at jeg er klar til at tage imod de jobs jeg har nu.

Så er der også lille Julle, Sines så søde højrehånd, som virkelig gør en kæmpe indsats på skolen. Hun er virkelig skøn og giver en fantastisk stemning.

Jeg kan KUN anbefale Sines makeupskole, til alle der har en drøm om at blive professionel makeup artist. 🌸❤️

Lulu Bokkenheuser

Sines skole er bare fantastisk!!

Efter at have taget uddannelsen til professionel makeup artist her, så går der ikke en dag hvor jeg fortryder at jeg valgte, at bruge tiden og investeringen i alt hvad der hører med. Jeg tror ikke man kan blive klædt bedre på, til at være makeup artist end hos Sine!

Sines skole er så fantastisk og hvis man elsker makeup og håndværket / kunsten i det perfekte, så er man fuldstændig på rette sted, da Sine selv stræber efter det højeste niveau indenfor makeup!
Hun er så dygtigt til at undervise og involverer sig ekstremt meget i sine elever, hvilket gør det helt specielt. Alle er forskellige og man får derfor hver især en hel unik undervisning, som giver en alle redskaber og teknikker til at udføre de flotteste makeupper og kreative ideer.
Det jeg synes er så overvældende sejt er, at alle samtidig bliver taget sig personligt af, og på den måde så får man virkelig det maksimale ud af sin skolegang som muligt, og bliver ikke tabt under forløbet. Det vil sige at alle 100 % ender med at forstå og kunne det høje og dygtige niveau som Sine gerne vil have alle går derfra med!
Sine tror på alle hendes elever og man kan altid komme til hende med tvivl eller spørgsmål, så derfor er det SÅ dejligt med lærer der støtter og er der for en lige så længe man har brug for det.

Sine underviser med så meget stolthed i makeuppen, så er jeg selv utrolig stolt over at have gået der og fået mit diplom fra Sine Makeup School!

Sara Leila Al-Zade Wiig Samson

Det har været en dejlig lærefuld rejse på SG Makeup School, og ikke kun på det makeup mæssige plan men også personlige. Det er som et hjem man får i 6 uger hvor vi alle laver det vi elsker (Makeup) fra morgen til efter middag, og der bliver ikke spildt noget tid.
Sine er så god til at lære fra sig, og jeg har fået så mange tips og teknikker som er uundværlige hvis man vil være MUA.
Er så ked af min tid på skolen er slut, men er så glad for alt det jeg har lært og det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Much love to Sine

Cathrine Buhl Møller

’Sine Ginsborg Makeup School’ er klart den bedste uddannelse man kan tage hvis man drømmer om at blive makeup artist. Ikke alene er Sine den bedste inden for branchen, hun er også en skøn person der går op i alle hendes elevers udvikling og fremtidige planer.

Mine 6 uger på skolen var nogle af de mest lærerige og hyggeligste uger jeg nogensinde har haft. Hver dag var en fest og der var ikke noget bedre end at vågne om morgen og skulle på makeup skole med en masse søde piger og den skønneste lærer.

Efter mit skoleophold følte jeg mig klar til at ’springe ud i’ makeup verdenen, da jeg havde fået generel information omkring branchen, styr på mange basis teknikker samt blevet introduceret til mere avancerede teknikker.

Jeg vil anbefale Sine Ginsborg Makeup School til alle der går med en drøm om at blive makeup artist, da det simpelthen uden tvivl er den bedste makeup skole man kan vælge.

Nikoline Jørgensen

Igår var en af de største dage i mit liv. Jeg blev uddannet professionel makeup artist hos Sine Ginsborg. Vi havde vores endelige fotoshoot med modeller fra Unique models og det gik så godt. En helt fantastisk oplevelse og de bedste 6 uger. Det har været hårdt, udfordrende, sjovt og helt fantastisk. Jeg er så klar på hvad fremtiden bringer, og kan slet ikke vente med at komme igang! Jeg er en meget glad og tilfreds pige.
Tak til Sine for at være verdens bedste lærer!!

Maria Beyer Nielsen

Sine Ginsborg Make-up School er nummer 1!
Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Sine er ikke kun det skønneste menneske i sig selv – hun er den dygtigste til hendes arbejde og en engageret underviser. Og med dygtige assistenter & gæstelærere har man de bedste forudsætninger, hvilket er så fedt og enormt spændende under hele forløbet.
Tiden hos Sine har givet mig mulighed for at forstå og komme ind til kernen af Make-up artistens opgaver og de kompetencer jeg har tilegnet mig har givet utrolig mange muligheder.
Jeg er meget taknemmelig for at al viden og hjælp og jeg er meget stolt af at kunne skrive Pro Make-up Artist fra Sine Ginsborg Make-up School på cv’et.
Skolen har den bedste stemning, alle føler sig velkommen og der er ingen dumme spørgsmål – endvidere hjælper Sine hendes elever videre med netop deres drømme og mål, det kan jeg skrive under på, så TAK TAK TAAAK til Sine og hendes fantastiske skole!
Sine Ginsborg er en stor anbefaling herfra <3

Nikoline Barfod Skaarup

At være elev på Sine Ginsborgs skole, er noget man ikke fortryder!
Jeg har ikke mødt én der har engagaret sig så meget i sit fag, medmennesker, undervisningen og at hjælpe sine elever videre i den "virkelige" verden. Hun formår at have det vildeste overblik og give sig tid til alle.
Sine har hjulpet mig med at opnå mine drømme og mål!
Der findes ingen dumme spørgsmål - og hun finder altid en måde at få forklaret tingene på, så alle forstår det. Der er ikke en dag der er ens, og der er den hyggeligste stemning hver dag! (Også selvom lineren overhovedet ikke gider at sidde i skabet den dag)
Jeg er taknemlig over alt det jeg har fået med på vejen! Og kunne ikke forstille mig at kunne være startet op som makeup artist uden hendes hjælp, og selvfølgelig hendes dygtige medlære Vivi!
Du får den bedste start på den fedeste branche ved at gå på Sine Ginsborgs Makeup School.
Jeg kan kun anbefalede at blive elev på Sines skole - du vil ikke fortryde det.
Jeg er utrolig stolt at kunne fortælle, og skrive på mit CV at jeg er uddannet på Sine Ginsborgs Makeup School!
TAK TAK TAK TAK til Sine, Vivi og Linh - i gør det muligt at nå sine drømme!

Claudia Prins

Sine Ginsborg Make-up School er for dem, der virkelig brænder for faget.
Det er en meget koncentreret og lærerig uddannelse, hvor man får fornøjelsen af, at blive undervist af Sine og hendes lille udpluk af gæstelærere, som er de dygtigste inden for deres fag!
Personligt er jeg meget glad for at have gået på skolen, især da Sine er rigtig god til at guide og vejlede én videre efter endt uddannelse.

Donna Marie T

Now there’s only 2 days left at the course. Omg, how times fly and then what? It’s a little scary but I’m really satisfied with what I’ve learned, people i met and how I’ve been pushed in order to learn. Thank you so much @sineginsborgmakeupschool I know I’m not the easiest one and I always have my own way of doing everything, but I really needed those strict lines and locked challenges in order to explode with my creativity now by knowing the basics elements. I cannot wait to go out and try all my new methods and my head is even more full of creativity now like I have ADHD and the day needs to have 36 hours in order for me to do them all. I will never stop learning and for me You will always be a great inspiration (don’t worry, you know me I only get inspired and always wanna invent everything myself in my own little nerdy way). I hope we will be seeing a lot more to each other in the future as you are for me one of the most honest and caring people in this industry, and to open Your head with all off Your wisdom and give it to others are really special. Thank you so much for that, this don’t even describe good enough what I mean but I think you know, otherwise I will make a drawing of if instead to you @sineginsborgmakeupschool I also wanna make a special thanks to our guest teachers @annestaunsager @soerenhedegaard @livwormjensen @vivisoederholm for showing other sides of the same story – also a huge thanks to all my brave models for wiling to let me experiment on your canvas and spent a hell of a lot of time with me up in you face, i almost managed to have a new model everyday wich was like a full time job in it selves just to schedule, but such a giving thing to work on so many backgrounds, and so inspiring. I’m honored and proud for myself and all who has been a part of these long but short 6 weeks at @sineginsborgmakeupschool
Well spent time and money.

Line Sandau

Fantastisk skole! Endnu mere fantastisk lærer, som tager hånd om hver enkel elev og deres fremtids ønsker. De varmeste anbefalinger herfra.

Beinta Thomsen

På de 6 uger jeg var på Sine Ginsborg Make-up school, rykkede jeg mig urtoligt meget på det faglige felt, men også på det personlige. Sine er en fantaskisk person og hun er uden tvivl den bedste lærer jeg har haft. Der var ikke en dag, hvor jeg følte jeg ikke havde lært noget nyt. Derfor kan jeg anbefalde Sine Ginsborg Makeup School til alle der har en interesse i Make-uppens verden.

Natasja Skoglund

Jeg har været utrolig glad for at gå på Sine Ginsborg Make-up School!
Jeg havde lidt kendskab til makeup i forvejen men efter denne uddannelse føler jeg mig helt sikker.
Man lærer alle grundteknikker helt fra bunden og Sine er rigtig dygtig til at lære fra sig.
Samtidig er det en super fed location og der er altid højt humør og god stemning.
Sine har alle de rigtige kontakter og hjælper dig gerne. Så drømmer du om at arbejde i modebranchen, skal du vælge Sine Ginsborg Make-up School!

Marie-Louise Gøttrup Bøtkjær

Den bedste skole med den dygtigeste lærer man kan ønske sig! Jeg fik virkelig meget ud af opholdet hos Sine Ginsborg Make-up School. Kan varmt anbefales til alle der ønsker en proffesionel Make-up artist uddannelse!

Eva Fanta Traore

Når kun det bedste er godt nok! Det har været et spændende, udfordrende, lærerigt, inspirerende forløb hos Sine. Jeg kunne ikke ha’ ønsket mig en bedre start på mit makeup liv. Et ekstra plus er, at man befinder sig i de lækreste omgivelser og er omgivet af de skønneste hjertelige mennesker, der ud over det, er super kompetente og dygtige til at lære fra sig. I får stor ros af mig!

Mads Stig

Mit forløb på Sine Ginsborg Make-up School har givet mig redskaber til, at kunne udfolde mig kreativt i mit arbejde. Det er et fyldestgjort forløb og efter de 6 uger har man ‘kørekortet’, så er det bare med at komme ud og praktiserer.

Sylvia Wieczorska

Do you want to be precise, more talented, rich in experience, spend a wonderful time, and learn the best techniques, then there is nothing better than Sine Ginsborg Make-up School!

Maggie Da Neperus

Jeg tog Sine Ginsborgs Make-up Artist uddannelse i sommeren 2013. Da jeg hørte om at hun havde åbnet skolen, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle tage en uddanelse hos hende. Sine og hendes team har været dybt professionelle fra dag one. Kan 100% anbefale Sine Ginsborgs Make-up School. Jeg føler mig godt klædt på til komme ud som makeup artist, også fordi Sine igennem min uddannelse guidede mig på den allerbedste måde. Fandt også ud af, at jeg efter endt uddanelse altid kan kontakte hende og spørge hende til råds. Det synes jeg er en stor trykhed. Jeg kan kun sige, JEG ER FAN!

Michelle Pedersen

Kan kun anbefale til alle der søger efter Danmarks bedste makeup skole, at vælge Sines! Det var det helt rette valg for mig. Sine er den dygtigste jeg kender, og virkelig god til at lære fra sig! Hun går meget op i at man får alt ud af sin uddanelse hos hende. Man er omgivet af de dygtigste mennesker og samtidig utrolig søde. Sine’s skole er for dig, hvor kun det bedste er godt nok! Jeg kunne ikke forstille mig bedre!

Mia Hentze

Jeg gjorde mig store overvejelser, da jeg skulle beslutte mig for valg af make-up skole og havde kontakt til flere skoler.
Min interesse har altid været indenfor mode og fashion, men jeg synes flere af skolerne havde større fokus på teater samt andre speciel effects end på beauty make-up. Så efter et besøg på skolerne og en snak med underviseren var jeg ikke i tvivl om at min tid de næste mange uger skulle foregå på Dronningens Tværgade 26, 3. sal hos den mest fantastiske og dygtige makeup-artist Sine Ginsborg. Sine, hendes hjælpelærer Liv og assistent Rosa, er tre passionerede undervisere, som med stor åbenhed og positiv indstilling var villige til at hjælpe mig med at indhente den første uges undervisning (som jeg ikke nåede pga. en rejse) efter skoletid. Det var en stor hjælp for mig, og jeg kom godt med fra start både fagligt og socialt. FEDT!
For mig handlede det ikke kun om en god uddannelse, men også en god kemi på skolen, som var der fra dag et af.
Udover den intense undervisning, hvor vi individuelt blev hjulpet og vejledt på bedste vis, var hverdagen på skolen fyldt med godt humør, humor og en masse hygge. Kvaliteten af uddannelsen var høj. Vi fik alle lov at komme med på et af Sines job, så vi kunne afprøve virkeligheden og se branchen an. Herudover var der arrangeret gæstelære undervisning med bl.a Søren Hedegaard, Sidsel Bøg samt aftenkurser med bl.a Anne Staunsager og Marianne Jensen. Toppen af poppen indenfor make-up og hairstyling. Fede dage og aftener, hvor vi fik et indblik i andre kreative udfoldelser, som vi fik lov selv at afprøve på skolen.
Ja, jeg var så glad for at være hos Sine, at jeg tilmeldte mig hendes make-up masterclass og hair-styling course, som jeg idag er rigtig glad for at jeg tog med.
Når du er færdig med uddannelsen hos Sine Ginsborg er der garanti for at du er blevet en dygtig/dygtigere make-up artist, men du kommer ikke sovende dertil. Det kræver øvelse og indsats fra egen hånd, og du bliver presset til de bedste resultater, og til at kunne se dine egne fejl, så du får oparbejdet selvtillid omkring dit arbejde som make-upartist. Hvor der er vilje er der vej, og da bliver du også hjulpet videre ind i branchen med en varm anbefaling fra selveste Sine Ginsborg.
Jeg kan med mine bedste og varmeste anbefalinger sige god for uddannelsen hos Sine Ginsborg Make-up school.

Liv Worm Jensen

Sine Ginsborg er en af Danmarks dygtigste make-up artister.
Med hendes kæmpe passion og kompetence for faget og hendes store hjerte for mennesker, er der ingen tvivl om at dette er landets bedste make-up skole!
Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Vivi Søderholm

Sine er uden tvivl den mest kompetente underviser jeg kunne ønske mig. Hun er ualmindeligt faglig dygtig og virkelig god til at lære fra sig. Sine går på ingen måde på kompromis og giver hver enkelt af os en mulighed for at udvikle sig i lige præcis den retning man ønsker. Udover at være vanvittigt dygtig, så er hun også et helt igennem godt menneske. Kæmpe tak fra mig!

Rosalina Johnson

Det har været en kæmpe oplevelse at blive undervist af en af Danmarks bedste make-up artister. På skolen er der både tid til at gå i dybden med enkelte looks, men det er også fantastisk at komme med Sine på shoot og se, hvordan man arbejder i den virkelige mode-verden. Jeg har virkelig lært meget, fået et stærkt teknisk grundlag og mange gode kontakter til at stå på egne ben. Det er fedt at Sine har hjulpet os alle på vej mod vores drømme, og jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale alle andre, som ønsker at komme ind i make-uppens verden, at gå her.

Nanna H Møller

Jeg kunne ikke have fået en meget bedre start!
Klart det bedste valg, hvis man vil makeup vejen, især inden for mode.
Sine er oprigtig interesseret i én og formår i den grad, at få dig til at føle sig som noget specielt, sammen med de andre på holdet. At have selveste Søren Hedegaard og Sidsel Marie Bøg som gæstelærere var også sindsygt lærerigt og spændende!
Alt i alt har det været et virkeligt skønt ophold og det er helt vildt, så meget man kan nå at udvikle sig på så kort tid.
Kæmpe thumbs up herfra!

Julie Garrett

Sine Ginsborg er både omsorgsfuld, betænksom og en utrolig dygtig make-up artist.
Hun forstår sig meget godt på mennesker og forskellige personligheder, hvilket giver samtlige elever, det bedste udbytte af uddannelsen.
Der er en fantastisk god stemning på skolen og man knytter sig både til elever og undervisere.
Man mærker hurtigt at Sine er meget aktuel indenfor branchen. Man lærer at ligge make-up af bedste kvalitet men også, at forstå make-up trends og hvordan faget udvikler sig.
Jeg føler ikke, at jeg kun har taget en uddannelse…Sine har introduceret mig og åbnet mine muligheder for, at blive en del af branchen, som jeg ved er så svær, at blive del af, og selvom jeg er færdig på skolen, har jeg stadig gavn af, at have gået hos Sine jobmæssigt.
At gå på Sine Ginsborg Make-up School er stensikkert den bedste oplevelse jeg længe har haft. Det var sjovt og hyggeligt, blandet med et super højt professionelt niveau!

Line Munkholm

Efter 6 år som skønhedsredaktør, tog jeg uddannelsen på Sine Ginsborg Makeup School for at få mere viden om makeup og lære faget. Jeg valgte Sines skole på grund af hendes fantastiske ry i modebranchen, hvor hun er kendt som perfektionisten med den enormt gode smag og de høje standarder. Og netop de egenskaber har hun overført til uddannelsen, der er virkelig grundig (læg lipliner om og om igen, indtill du segner!), og som tager udgangspunkt i stilsikre inspirationskilder fra modeverdenen (glem alt om gammeldags teatermakeup og blodige effekter!). Det her er ikke bare en skole i makeup, men en skole i makeup til de bedste magasiner, modeshows, og hvad ellers hører sig til modebranchen. Hvis du vil ind i den, så er det her den bedste vej, du kan vælge…

Josephine Møller

Jeg mener uden tvivl at Sine har givet Danmark, én af verdens bedste makeupartist uddannelser. Inden min start, havde Sine inviteret mig til et besøg på skolen.Sine var oprigtig interesseret i mig og jeg var ikke i tvivl om, at hun ville gøre sit aller bedste for at få mig til at nå lige dertil hvor jeg ønskede. Jeg var super tryg ved Sine og høj på livet! Jeg er enormt perfektionistisk og det kan være vildt frustrerende, når tingene ikke lige vil som jeg. Sine og hendes to assistenter er så fantastiske og støttende til at få modet og selvtilliden tilbage igen. Under forløbet tager Sine os med ud på jobs, så vi kan se hvordan “den virkelige verden” fungerer…enormt spændende og lærerigt! Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Sine Ginsborg Make-up School.

Danni Sigen

Sine Ginsborg Makeup School har klart været det hele værd. I morgen har jeg mit endelige photoshoot, inden jeg modtager mit diplom. Selvfølgelig er jeg spændt og lidt nervøs, men vigtigst af alt så føler jeg mig klar. Sine underviser selv og er der 100% for dig hele vejen igennem. Ydermere har hun flere ekstremt kompetente undervisere tilknyttet som gæster løbende gennem forløbet. Jeg kan med stor fornøjelse sige: Tag Sines uddannelse hvis du har et ønske om at blive en del af toppen i makeupartist verdenen ❤️ Tak for 6 FANTASTISKE uger!

Wesane Ashine

Sine Ginsborg Makeup-School er det bedste valg jeg nogensinde har taget. Sine er så utrolig talentfuld, samt assistenter gæsterlærer mm. Det har været et fantastisk forløb hvor man har skulle lærer at bide i det sure æble, men også samtidig vokse og blive sindssyg dygtig! Jeg er så taknemlig for al den hjælp og støtte de har kunne give os alle. En dejligt sted at være, med et fantastisk sammenhold og glæde.

Camilla Ramstrup

Sine er for sej!

Hun er den bedste start på din drøm om et liv som professionel MUA! …Men ikke fordi hun måske er den bedste MUA i Danmark – selvom det kan argumenteres, at det er hun. Og ikke fordi hun muligvis driver den bedste MUA-skole i Danmark – selvom det kan argumenteres, at det gør hun…Ej heller fordi hun måske er den dygtigste MUA-lærer i Danmark – selvom det kan argumenteres, at det er hun…Sine er for sej, fordi hun ærligt og oprigtigt interesserer sig for dig og ønsker at hjælpe dig. Man kan mærke, at det betyder noget for hende, at I sammen finder frem til din identitet som MUA. Hun møder dig, hvor du er men udfordrer dig samtidig til at opdage, hvem du kan blive…Teknikker er teknikker og øvelse gør mester – forskellen på denne skole ligger i, at den drives af en kvinde, der ser det som sin fineste opgave, at se dig nå dit fulde potentiale og vil hjælpe dig…Også når de 6 uger er gået. 1000 tak for et fantastisk ophold Sine Ginsborg. Og også tak til dine dygtige og søde assier Liv Worm og Vivi Søderholm og til de sindsygt dygtige gæstelærere Anne Staunsager og Søren Hedegaard.

Helene Borrisholt

At starte på Sine Ginsborg Make-up School er nok den bedste beslutning jeg har taget! Sine er en fantastisk lærer som oprigtigt holder af sine elever, også efter uddannelsen er slut og der er gået halve eller hele år. Sine er en utrolig menneskekender og opfanger hurtigt, hvordan hver elev arbejder bedst, hvilket gør at du som elev altid føler dig forstået og accepteret og aldrig bare som ‘en i mængden’. Jeg kan varmt anbefale Sine’s skole…bedre baggrund kan man ikke ønske sig som makeup artist!

Pernille Grønhøj

Sine Ginsborg Make-up School har været den bedste beslutning jeg har taget! Det har været 6 fantastiske uger!
Sine er meget dygtig og den sejeste underviser jeg kender! Hun viser utrolig stor interesse for hendes elever og deres fremtid. Så hvis du vil have en god start og drømmer om at blive blandt de bedste er det uden tvivl Sine Ginsborg Make-up School du skal vælge.

Kristina Rosenberg Clausen

Mit forløb hos Sine Ginsborg Make-up School har uden sammenligning været den mest fantastiske oplevelse og er helt sikkert den bedste beslutning jeg har taget! Fagligt har jeg lært meget mere end jeg turde håbe på, og personligt har jeg udviklet mig mindst ligeså meget. Hun er en fantastisk varm personlighed, som udviser stor interesse for sine elever og ikke mindst deres fremtid. Hun er en utrolig dygtig underviser som gør sig umage og giver sig tid til alle sine elever. Jeg har sjældent mødt en så passioneret og sød person som Sine. Hvis man ønsker en seriøs karriere indenfor makeup, så er der ingen tvivl om at Sine Ginsborg Make-up School er det bedste valg.Sine og hendes skole får mine bedste anbefalinger!

Cecillie Andersen

Sine Ginsborg Make-up School er absolut det bedste sted at starte sine drømme som professionel make-up artist! Sine er ikke kun super dygtig til sit fag, men også super god til at lære fra sig. Sine er god til at mærke efter, hvem du er og hvilken vej du skal. Jeg valgte Sines skole fordi jeg syntes, at hun laver det smukkeste arbejde og fordi jeg troede på at det kunne fører mig langt, og ganske rigtigt har det allerede gjort netop det. Jeg assisterer i øjeblikket i New York og dette er kun starten… Så tusind tak for alt Sine! Tak for at hjælpe folk på vej med deres drømme og for at gøre det, på den bedst tænkelige måde!De bedste anbefalinger herfra

 

Se her, hvis du også er interesseret i, at uddanne dig til professionel make-up artist!