Privatlivspolitik

Brude make up

BRUDE MAKEUP

På Sine Ginsborg Make-up School er vi både eksperter indenfor makeup og håropsætning og du kan derfor få ordnet din brudemakeup og sat dit bryllupshår hos os. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kommer med vores ekspertise omkring, hvad der passer til lige præcis dig.

Du kan få lagt din brude make up og sat dit bryllupshår af Sine Ginsborg selv, eller af en af de to dygtige piger Julie Prødel og Isabel Fjelking.

Begge piger er uddannet fra Sine Ginsborg Make-Up School og underviser på skolen den dag i dag. Udover at være uddannet makeup artister, er begge piger også uddannede dygtige frisører. Ved siden af deres karrierer som underviser på Sine Ginsborg’s makeup skole har de arbejdet på CPH Fashion Week samt andre store produktioner, hvor håret og makeup’en skal sidde i skabet, som fx. Vild med Dans på TV2.

Ved siden af alt dette har pigerne stor erfaring med at lægge brude make up og sætte bryllupshår, og gøre kommende brude klar til den vigtigste dag i deres liv.

Brudemakeup + hårstyling*

Tidspunkt efter aftale.

Sine: 7000,-

Julie eller Isabel: 5000,-

 

Brudemakeup*

Tidspunkt efter aftale.

Sine: 4000,-

Julie eller Isabel: 3000,-

 

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.