Om makeup skolen

Hår & Makeup Artist Uddannelse

TILMELD UDDANNELSE

Læs mere her om vores 6 ugers Professionelle Hår & Makeup Artist Uddannelse.

Sine Ginsborg Makeup skole i København

At arbejde som make-up artist er utroligt spændende, stimulerende og fascinerende. Det er en industri, der tilbyder mange retninger, store muligheder og chancer for at lære og vokse resten af livet. Men branchen er også meget konkurrencepræget og uforudsigelig, og den bedste måde, at opnå succes som make-up artist er ved, at starte fra bunden med en fantastisk beauty uddannelse på Københavns bedste make-up skole.…Og med al ydmyghed er Sine Ginsborg Make-up School er den makeup skole, der garanterer det bedste, når det kommer til makeup artist uddannelsen.

Make up uddannelse i København

På Sine Ginsborg Make-up Skole er det Sine selv, der står for størstedelen af undervisningen, og medmindre du selv er med ude på photo shoot eller vi har besøg af Danmarks dygtigste gæstelærere, så er det Sines erfaring og ekspertise, du drager nytte af.

Makeup skolen er placeret i hjertet af København og tæt på gode transport muligheder.

De lyse og indbydende lokaler, byder dig velkommen og er en ideel ramme omkring dit læringsforløb uanset længde.

På Sine Ginsborg Make-up Skole er det kun branchens ypperste lærer, der er gode nok, og det giver dig det bedste grundlag og de fineste muligheder for en fremtidig karriere som professionel make up artist.

Sine Ginsborg siger selv: ”Efter mere end 25 år i branchen, udvikler jeg mig til stadighed, og føler mig udfordret hver eneste dag. Jeg har lært utrolig meget gennem min karriere, som har bestået af fantastiske oplevelser, spændende kreative kollegaer og masser af sjov.  Men tag ikke fejl –  det er også drønhårdt arbejde. Men det er berigende arbejde, hvor samarbejde, kreativitet og forståelse for faget er i højsæde, og resultatet er verdensomspændende kampagner og redaktionelle serier og andre æstetiske stimulerende billeder og film. Mange af de erfaringer, som jeg har gjort mig, og de evner og teknikker jeg har tillært mig, har jeg i dag lyst til at lære videre, så derfor har jeg åbnet min egen make-up skole i København. Jeg brænder for makeup skolen, og glæder mig hver eneste dag til at lære fra mig.”

Sine Ginsborg

Videre til værktøjslinje Log ud