Privatlivspolitik

Sine Ginsborgs professionelle makeup guide til NYX makeup

Sine Ginsborg NYX Cosmetics makeup

22 dec Sine Ginsborgs professionelle makeup guide til NYX makeup

I samarbejde med NYX Professional Makeup og Matas deler Sine Ginsborg ud af sine bedste professionelle makeuptips. Ønsker du skabe et flot makeup fra NYX Cosmetics, så læs med her eller se videoen med Sine her:

Som professionel makeup artist er det vigtigt at arbejde med makeup brands, der fungerer, som de skal. Når du skal vælge den rette makeup, er det altså vigtigt, at makeuppen gør sit arbejde korrekt. Det går nemlig ikke, at makeuppen begynder at smuldre eller bare ikke giver det farveudtryk, du ønsker at skabe. Gå derfor efter et kvalitetsmærke, som holder godt, uanset om du skal bruge den til hverdag, aften eller større arrangementer som bryllupper. Og husk at have det sjovt, når du lægger makeup. Spørger man Sine selv, jamen så er der ingen regler for makeup. Med disse 5 professionelle hacks hjælper Sine dig til at få mest muligt ud af NYX makeup.

Drømmer du selv om at blive makeup artist? Du kan læse mere om den professionelle makeup artist uddannelse her

5 makeup hacks med makeup fra NYX

1. Få en flot og intens øjenskygge

Som makeup artist arbejder du løbende med forskellige farveudtryk. Da du ikke kan blande dig frem til en ren gul eller blå farve, er det vigtigt at have en god palette af intense farver, som f.eks. NYX’s Ultimate Shadow Palette, som du kan bløde op med enten mørke eller mere neutrale farver. For at opnå en øjenskygge med et så intenst farveudtryk som muligt, får du et professionelt hack fra Sine.

Inden du lægger farver, så påfør en hvid makeup fedtfarve først på øjenlåget. Den hvide farve giver dig et underlag, som en primer, der får øjenskyggen til at sætte sig bedre fast. Pigmenterne fra øjenskyggen vil stå mere tydeligt frem. Resultatet er en mere intens farve og holdbar øjenskygge.

2.  Læg en silkeblød concealer, der smelter sammen med din hud

En flot hud får din makeup look til at hænge sammen. Der findes mange gode pensler og beauty blendere til at lægge concealer. Men skal du lægge din concealer, som Color Correcting Palette fra NYX, med et hack fra Sine Ginsborg, er fingrene dit bedste værktøj. Varmen fra fingerspidserne får nemlig concealeren til at smelte ind i huden, så du opnår et fejlfrit resultat. Se, hvordan du får den perfekte hud her:

3. Skab skygger og dimensioner med contouring 

Contouring er vigtigt for at skabe dybde og dimensioner i huden. Med andre ord, kan contouring bruges til at fremhæve dine bedste sider eller give kindbene mere karakter. Kig først i din contouring pateltte efter hvilken hudtone, du skal ramme, og vælg 1-2 toner mørkere. Er du i tvivl om, hvor din contouring skal placeres, så kan du bruge dette tip. Følg den usynlige linje fra den lille indre øreflip og hen mod mundvigen som vejledning for hvor på ansigtet du skal lægge skyggen. Skyggen skal lægges lige over denne linje, så du følger ansigtets naturlige struktur.

4. Fremhæv dine bedste features med highlighter

Men contouring markere dine ansigtstræk, så indfanger highlighter lyset fra dine omgivelser. Et pro tip fra Sine GInsborg er at lægge din NYX highligter i 2 C’er. I videoen fra NYX kan du se præcist, hvordan Sine lægger den. Du skal forestille dig, at der fra oversiden af øjenbrynet og rundt ned på oversiden af kindbenet løbet et C. Det er det store C, hvor du lægger din highlighter først. Derefter løber det lille C lige under øjenbrynet oppe på øjenhulen og rundt på kindbenet. Afslut med at lægge lidt highlighter på overlæben og i indersiden af øjenkrogen.

5. Smukke røde læber der holder hele aftenen

En flot læbestift skal gerne holde til lidt af hvert i løbet af en dag. Skal du lægge en flot og holdbar læbe, bør du begynde med at preppe din læbe med læbepomade, som skal sætte sig, mens du lægger makeup i resten af ansigtet. Gør holdbarheden ekstra god med en lipliner under din læbestift. Når du påfører lipliner ikke bare omkring læben, men på hele læben, kan din makeup holde til meget mere, end hvis du blot lægger en læbestift.

Se hvordan du får flotte læber med guide fra Sine:

Bliv professionel makeup artist på Sine Ginsborg Professional Makeup SchoolPå makeup skolen kan du selv prøve kræfter med makeup teknikker og kreative design blandt andet med makeup fra NYX. Du lærer at mestre makeup pensler og teknikker, og sammen med Sine kommer du på spændende stylingprojekter og photoshoots. Drømmer du om at skabe en spændende karrierevej som makeup artist, så læs mere om uddannelsen og tilmeld dig nedenfor.

Du kan også få lagt professionel makeup eller booke et makeup kursus sammen med veninderne. Se flere flotte looks med NYX Cosmetics: