Privatlivspolitik

De 3 bedste makeup artist og hår stylist uddannelser

Prep Prep Prep, Looks til ELLE Style Awards, Sine Ginsborg Hair & Make-Up School,

03 jul De 3 bedste makeup artist og hår stylist uddannelser

Er du klar på at uddanne dig som makeup artist og hår stylist i udlandet? Nogle af de absolut bedste makeup skoler er beliggende i verdens modemetropoler som Paris og New York. Sørg for at vælge makeup artist og hår stylist uddannelsen, der kan indfri dine drømme, så du får den bedst mulige start på din karriere.

Disse 3 stylist uddannelser er i mine øjne nogle af de bedste i verden og Sine Ginsborg Makeup School er bygget med inspiration fra netop disse skoler.

1. E.I. SCHOOL OF PROFESSIONAL MAKEUP

Skolen er beliggende i Los Angeles i Californien, og er en af de ældre makeup skoler, grundlagt helt tilbage i 1966. Det betyder at skolen har opbygget masser af erfaring med faget og set udviklingen i branchen. Skolen var en af de første, der opdagede behovet for en mere struktureret tilgang til faget sådan, at der kunne blive uddannet flere professionelle makeup artister. 

Uddannelsen har siden dens start forstået, at man kun bliver en dygtig makeup artist ved selv at lege med teknikkerne. Skolen har derfor en meget praktisk tilgang til makeupfaget, hvor der er mindre fokus på teori og mere fokus på praktisk arbejde.

Sine Ginsborg Make-up School er inspireret af E.I’s praktiske tilgang til faget. Man lærer ikke at lægge makeup, hvis man ikke selv sidder med fingrene nede i makeup’en. Den praktiske tilgang er i dag ét af varemærkerne for Sine Ginsborg Make-up School, hvor eleverne fra første dag er igang med at lægge makeup.

Tjek E.I ud her.

2. THE MAKE-UP DESIGNORY

MUD, som skolen også kaldes, hår både campus i New York og Los Angeles. Instruktørerne på MUD er makeup artister med store karrierer bag sig, særligt indenfor film og tv branchen.

Skolen er derfor også dygtig til at uddanne elever, der ender med at lande rigtig store jobs i branchen, b.la. som makeup artist for enorme film- og TV-produktioner som Game of Thrones, adskillige Oscar produktioner, musikvideoer med de største stjerner osv. 

For at lande jobs i film og tv-branchen, som er drømmen for mange, kræver det, at man mestrer teknikker indenfor teater makeup. 

Hår & Makeup Artist Uddannelsen på Sine Ginsborg Make-up School vil vi gerne muliggøre alle dine drømme indenfor branchen. Derfor lærer du på uddannelsen, hvordan man lægger makeup til musikvideoer, tv og reklamefilm.

Tjek MUD ud her.

3. AOFM (Academy of Freelance Makeup)

AOFM har skoler i Paris, London og New York. Skolen har uddannet nogle af de topførende makeup artister indenfor fashion i dag. Underviserne på makeup artist og hår stylist uddannelsen er nogle af verdens top makeup artister selv, dvs. det er ikke nyuddannede, der står for undervisningen, men mennesker med mange års erfaring i branchen. AOFM gør også meget for at give eleverne den bedste start på karrieren. B.la. ved at supervise eleverne ift. karrierevalg og tilbyde jobmuligheder gennem skolens forbindelser.

På Sine Ginsborg Make-up School er underviseren næsten altid Sine Ginsborg selv. Det er et af varemærkerne for skolen og grunden til undervisningens høje niveau. Det er kun, når der er besøg af landets bedste makeup artister, at underviseren ikke er Sine selv. Med en uddannelse herfra kan du skabe karriere indenfor både herremode, kvindemode og mange flere områder herindenfor.

Makeup artist og hår stylist uddannelsen der kickstarter din karriere

Udover undervisning på højeste niveau, har Sine Ginsborg Make-up School ladet sig inspirere af AOFM’s engagement i elevernes fremtidige karriere. Under uddannelsen tager Sine undervejs individuelle samtaler, så I sammen finder den helt rigtige vej, for netop din fremtid. Skolen har bl.a. eksklusive aftaler med Unique Models, som gerne tager alle elever fra Sine Ginsborg Makeup School til samtale, da de altid er på udkig efter nye talentfulde makeupartister.