Privatlivspolitik

Få lagt en professionel brude make up af Sine Ginsborg

Få lagt professionel brudemakeup til bryllup af Sine Ginsborg

24 jul Få lagt en professionel brude make up af Sine Ginsborg

Bryllupsdagen er for de fleste den største dag i deres liv, og der er formentlig givet mange tanker til, hvordan brudelooket helt ned til mindste detalje skal se ud. De fleste vælger derfor også at få lagt en professionel brude make up på den store dag, for at være helt sikker på, at det ønskede look opnås. Og hvis ikke det skulle være på sin bryllupsdag man får lagt en professionel makeup – hvornår så? 

Det er fuldstændigt individuelt, hvilken brude make up en kommende brud ønsker, og det er vigtigt, at der er komplet forståelse for dette. Ved en professionel styling af hår og makeup til bryllup i København af Sine Ginsborg er du de bedste hænder og kan være sikker på, at resultatet vil blive lige som du ønsker det. Og der er dermed én ting mindre at bekymre sig om for den store dag.

For booking af en brude makeup kan Sine kontaktes via mail og telefon her

Brude make up og bryllupshår efter dine ønsker

Har du nogen idéer eller ønsker til din brude make up vil vi tage udgangspunkt i disse. Derefter vil vi komme med vores ekspertise ift. hvad der klæder dine farver, ansigtsform, kjole, hår, dine brudesmykker, din kommende mands jakkesæt osv. Det er ifølge os opskriften på et perfekt resultat.  

Få en flot bryllupsmakeup til den store dag

Håret er mindst en ligeså vigtig del af bryllupsdagen som brude make up’en. Det skal være smukt og holde hele dagen og natten. 

Et smukt brudehår kan dog være meget udfordrende at lave selv, og ikke mindst stressende. For hvad nu, hvis ens hår bare ikke vil som man selv vil på selve dagen?

Vi er både eksperter indenfor makeup og håropsætning og du kan derfor få ordnet begge ting hos Sine Ginsborg Makeup School i København. Ligesom med brude makeup’en tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kommer med vores ekspertise omkring, hvad der passer til lige præcis dig.

Forskellige brude make up og håropsætnings looks lavet af Sine Ginsborg.

Ved at få lagt en professionel brude make up, kan du også være sikker på, at dine bryllupsbilleder ikke bliver ødelagt af en skinnende pande, der fanger kameraets blitz. Det ville være så ærgerligt, da bryllupsbillederne er et minde for livet. Det har vi selvfølgelig med i tankerne, når vi lægger din brude make up.

Priser på hårstyling og brude makeup

Få lagt en smuk make up til dit bryllup og få opsat dit hår i et yndefuld style i vores studio i København. Har du særligt ønsker til, hvordan din bryllups look skal styles, ser vi frem til at høre din ideer.

Du kan få lagt din brude make up og sat dit bryllupshår af Sine Ginsborg selv, eller af en af de to dygtige makeup artister Julie Prødel og Isabel Fjelking. 

Begge piger er uddannet fra Sine Ginsborg Make-Up School og underviser på skolen den dag i dag. Udover at være uddannet makeup artister er begge artister også uddannede dygtige frisører. Ved siden af deres karriere som underviser på Sine Ginsborg’s makeup skole har begge arbejdet på CPH Fashion Week samt andre store produktioner, hvor håret og makeup’en skal sidde i skabet, som Vild med Dans på TV2. 

Ved siden af alt dette har begge piger stor erfaring med at lægge brude make up og sætte brudehår og gøre kommende brude klar til den vigtigste dag i deres liv. 

Julie Prødel tv. og Isabel Fjelking th. 

Opsætning af brudehår og makeup – I vores studio i København eller hjemme hos dig:

Styling af brudehår og makeup på selve dagen. Enten i vores lokaler i København K, eller i dit hjem (i Hovedstadsområdet)*

Tidspunkt efter aftale.

Pris Sine Ginsborg: 6.000 DKK

Pris Julie eller Isabel: 4.000 DKK

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.

Styling af brude make up til dit bryllup:

Få lagt makeup til bryllup på selve dagen. Enten i vores lokaler i København K, eller i dit hjem (i Københavnsområdet) *

Tidspunkt efter aftale.

Pris Sine Ginsborg: 4.000 DKK

Pris Julie eller Isabel: 2.500 DKK

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.

Booking af hår og makeup til bryllup i København

Tidspunkt planlægges efter aftale. For booking af Sine Ginsborg, Julie eller Isabel til styling af hår og makeup til bryllup kan Sine kontaktes via mail og telefon her

Vi glæder os til at være med til at gøre din bryllupsdag helt perfekt!