Privatlivspolitik

Få lagt en professionel brude make up af Sine Ginsborg

24 jul Få lagt en professionel brude make up af Sine Ginsborg

Bryllupsdagen er for de fleste den største dag i deres liv, og der er formentlig givet mange tanker til, hvordan brudelooket helt ned til mindste detalje skal se ud. De fleste vælger derfor også at få lagt en professionel brude make up på den store dag, for at være helt sikker på, at det ønskede look opnås. Og hvis ikke det skulle være på sin bryllupsdag man får lagt en professionel makeup – hvornår så? 

Det er fuldstændigt individuelt, hvilken brude make up en kommende brud ønsker, og det er vigtigt, at der er komplet forståelse for dette. Ved en professionel brude make up lagt af Sine Ginsborg er du de bedste hænder og kan være sikker på, at resultatet vil blive lige som du ønsker det. Og der er dermed én ting mindre at bekymre sig om for den store dag.

For booking af en brude makeup kan Sine kontaktes via mail og telefon her

Brude make up og bryllupshår efter dine ønsker

Har du nogen idéer eller ønsker til din brude make up vil vi tage udgangspunkt i disse. Derefter vil vi komme med vores ekspertise ift. hvad der klæder dine farver, ansigtsform, kjole, hår osv. Det er ifølge os opskriften på et perfekt resultat.  

Håret er mindst en ligeså vigtig del af bryllupsdagen som brude make up’en. Det skal være smukt og holde hele dagen og natten. 

Et smukt bryllupshår kan dog være meget udfordrende at lave selv, og ikke mindst stressende. For hvad nu, hvis ens hår bare ikke vil som man selv vil på selve dagen?

Vi er både eksperter indenfor makeup og håropsætning og du kan derfor få ordnet begge tinq hos Sine Ginsborg Makeup School. Ligesom med brude makeup’en tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kommer med vores ekspertise omkring, hvad der passer til lige præcis dig.

Forskellige brude make up og håropsætnings looks lavet af Sine Ginsborg.

Ved at få lagt en professionel brude make up, kan du også være sikker på, at dine bryllupsbilleder ikke bliver ødelagt af en skinnende pande, der fanger kameraets blitz. Det ville være så ærgerligt, da bryllupsbillederne er et minde for livet. Det har vi selvfølgelig med i tankerne, når vi lægger din brude make up.

Priser

Du kan få lagt din brude make up og sat dit bryllupshår af Sine Ginsborg selv, eller af en af de to dygtige piger Julie Prødel og Isabel Fjelking. 

Begge piger er uddannet fra Sine Ginsborg Make-Up School og underviser på skolen den dag i dag. Udover at være uddannet makeup artister er begge piger også uddannede dygtige frisører. Ved siden af deres karriere som underviser på Sine Ginsborg’s makeup skole har begge piger arbejdet på CPH Fashion Week samt andre store produktioner, hvor håret og makeup’en skal sidde i skabet, som Vild med Dans på TV2.

Ved siden af alt dette har begge piger stor erfaring med at lægge brude make up og sætte bryllupshår og gøre kommende brude klar til den vigtigste dag i deres liv. 

Julie Prødel tv. og Isabel Fjelking th. 

Brude make up + bryllupshår:

Makeup + håropsætning på selve dagen. Enten i vores lokaler i København K, eller i dit hjem (i Hovedstadsområdet)*

Tidspunkt efter aftale.

Pris Sine Ginsborg: 6.000 DKK

Pris Julie eller Isabel: 4.000 DKK

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.

Brude make up:

Makeup på selve dagen. Enten i vores lokaler i København K, eller i dit hjem (i Københavnsområdet) *

Tidspunkt efter aftale.

Pris Sine Ginsborg: 4.000 DKK

Pris Julie eller Isabel: 2.500 DKK

*Ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Dog er det erfaringen, at dette ikke er nødvendigt.

Booking

Tidspunkt planlægges efter aftale. For booking af Sine Ginsborg, Julie eller Isabel kan Sine kontaktes via mail og telefon her

Vi glæder os til at være med til at gøre din bryllupsdag helt perfekt!