Privatlivspolitik

Få lagt professionel makeup i København hos Sine Ginsborg

Få lagt din makeup i København af professionel makeupartist

08 jan Få lagt professionel makeup i København hos Sine Ginsborg

En flot makeup fremhæver de bedste træk dit ansigt. Der findes et utal af lejligheder og festlige begivenheden, som kræver at din make up sidder godt og helst i mange timer. 

Få den fulde oversigt over, hvordan Sine Ginsborgs professionelle makeup artister kan hjælpe dig til den rette makeup og beauty styling.

Hvad hjælper vores makeupartister dig med?

Bryllupper, konfirmationer, galla fester, nytårs makeup til nytårsaften og andre store begivenheder, der kræver lidt ekstra glamour. Uanset hvilken anledning du står overfor, sørger vores makeup artister for at skabe et smukt makeup look og en håropsætning, der passer til lejligheden. 

Hos Sine Ginsborg kan du få lagt makeup i København af vores professionelle makeup artister, eller vi kan komme hjem til dig.

Vi tilbyder blandt andet makeup til følgende lejligheder:

 • Bryllup, herunder
  • Brude makeup
  • Bryllups makeup til brudepiger og gæster
  • Bryllups håropsætning til brude og bryllupsgæster
 • Fest makeup til enhver festlig lejlighed
 • Galla makeup til hår til alt fra studentergalla til store og royale begivenheder
 • Større fester og begivenheder, som
  • Nytårs makeup til nytårsfest
  • Presse events
  • Jubilæum og firmafester

Bryllups makeup og håropsætning

Står du overfor den store dag sørger vores professionelle makeup artist til at lægge din bryllupsmakeup som holder fra morgen til aften. 

Du kan nemt booke vores makeupartister til at sætte dit hår eller du kan få lagt makeup, så du passer smukt til din brudgom.

Vores professionelle makeup artister hos Sine Ginsborg holder til i København, men vi tager gerne ud til dit hjem og lægger makeuppen.

Du kan få lagt din makeup af Sine Ginsborg, der har mere end 25 års erfaring som makeupartist, eller af vores to dygtige makeup artister Julie Prødel og Isabel Fjelking. Begge artister er udlært på Sine Ginsborg Make Up School. De er både uddannet som professionelle makeupartister og frisører. 

Du kan finde vores forskellige priser på brude makeup her og finde det makeup tilbud, der passer til din store dag.

Få lagt professionel makeup København til dit bryllup

Vi lægger den fest og galla makeup, du drømmer om

Savner du ideer til makeup og håropsætning, der passer til din festlige lejlighed?

Find inspiration i Sine Ginsborgs billedkatalog af makeup og hår til fester, bryllup og mode begivenheder, og få lagt en professionel makeup i hjertet af København:

Makeup til bryllupsdagen

Den lyse brud

Er du til de sarte farver og lyserøde toner? Hvis du skal giftes til foråret, kan en flot brude makeup kan skabes af simple champagne- og naturfarver på øjne, kinder og læber. Når du får lagt makeup professionelt af en makeup artist sørger vi for, at du får perfekte highlight og forbliver mat de rette steder i dit ansigt.

Cateyes til fest

Dramatiske øjne

Skal du til den store firmafest eller nytårsaften, hvor du skal skrue op for det glamourøse look? En flot sort eyeliner eller en kontrastfarvet øjenskygge kan både tiltrække opmærksomhed til dine øjne og fremhæve farverne på dit festoutfit. Vores makeupartister skaber gerne et flot match eller skarpe kontraster mellem din makeup og dit tøj til anledningen.

Smuk håropsætning til fest og til hverdag

Drømmer du om bløde krøller eller en stram frisure? Vi har samlet inspiration til et flot look om formålet er en hverdags frisure eller festhår, har vi udarbejdet den komplette guide til håropsætninger for enhver lejligheden.