Privatlivspolitik

Find et makeup kursus der passer dig

03 jul Find et makeup kursus der passer dig

På Sine Ginsborg Make-up School tilbydes flere forskellige typer af makeup kurser. De er alle skræddersyet til at imødekomme specifikke behov og ønsker. Du kan derfor finde et makeup kursus, der passer lige til dine ønsker – også selvom du er begynder til makeup. Lær at lægge makeup som en professionel med makeup kursus i København.

Læs mere om de forskellige typer af make up kurser, der tilbydes på Sine Ginsborg Make-up School her:

One to one

Ønsker du at lære at lægge din egen makeup perfekt og lære, hvordan du fremhæver dine egne træk på bedste vis? Så er dette kursus noget for dig.

Makeup verden kan være en jungle at finde rundt i, og det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal starte. Det er dog bedre sent end aldrig, for der er virkelig store gevinster at hente, ved at kunne lægge en makeup, der fremhæver ens bedste træk og naturlige farver.

Kurset er skræddersyet til dine behov, så hvis du allerede mestrer at lægge en flot hud makeup, så hopper vi let og elegant over den del og fokuserer på de områder du har brug for hjælp til.

Underviseren vil enten være Sine Ginsborg eller Anne P.

Tidspunkt efter aftale. Se priser for et one to one makeup kursus her.

Girls night out

Skal dig og dine veninder til et vigtigt arrangement sammen, eller har I måske bare lyst til at se ekstra lækre ud på en aften ude i byen?

Så skal I forkæle jer selv med en professionel makeup samt masser af gode og personlige makeup tips. Der er få ting, der er mere hyggelige og får piger og kvinder i stemning som at få lagt professionel makeup. Vi vil i hvert fald gøre vores for at sørge for, at i får den bedste start på aftenen med dette aftenkursus. 

I kan enten få lagt makeup’en hjemme hos en af jer, eller komme forbi Sine Ginsborg Makeup School i hjertet af København K. Det vil enten være Sine Ginsborg selv eller skønhedsredaktør Anne P, der lægger makeup’en.

Tidspunkt og pris efter aftale. Sine kan kontaktes direkte her.

Firma events

Om det gælder makeup forkælelse inden firma arrangementet eller et anderledes indslag til teambuilding dagen, så står Sine og hendes dygtige team til rådighed.

I er måske en arbejdsplads med både kvinder og modige mænd, der gerne vil udfordres? Så har vi masser af gode ideer til, hvordan vi kan have det sjovt med makeup og hårstyling.

Vi tager gerne en åben dialog med jer, så vi sammen kan finde på et arrangement, der tilgodeser jeres ønsker.

Tidspunkt og pris efter aftale. Sine kan kontaktes direkte her.

Master class

Har du allerede kendskab til makeupartist faget, men ønsker at videreuddanne dig selv? Du har måske allerede taget Den professionelle hår & makeup artist uddannelse? Så er Master Class kurset noget for dig. Det er et individuelt kursus, hvor der bliver taget udgangspunkt i dine kompetencer og ønsker. Er der et par teknikker du har udfordringer med, specifikke looks du gerne vil lære eller et par teknikker du gerne vil have genopfrisket? Så har du muligheden for at lære alt dette med et skræddersyet kursus til dig.

Tidspunkt efter aftale. Se priser for et Master Class kursus her.

Hårstyling til makeup artister

Der er stor fordele ved også at mestre hårstyling som makeup artist. Branchen er meget konkurrencepræget og du kan risikere ikke at lande visse jobs, hvis ikke du også behersker teknikker indenfor hårstyling. 

Kurset er tiltænkt dig, der som freelance makeup artist har brug for at lære eller forbedre fagets teknikker samt få tips og inspiration til hårstyling og opsætninger til alt fra private kunder til professionelle fotoskydninger. Kurset indeholder teknikker i curlers, føn, glat, krøl, bølger, opsætning, flet, børster og produkter samt styling til show, red carpet, fotoskydninger, bryllup, tv og reklamefilm.

Tidspunkt efter aftale. Se priser for et hårstyling til makeup artister kursus her.