Privatlivspolitik

Make up kursus i København: Lær at lægge makeup professionelt af Sine Ginsborg

08 jan Make up kursus i København: Lær at lægge makeup professionelt af Sine Ginsborg

At lægge en flot make up er en disciplin, der både kræver øvelse og den rette vejledning. Uanset om du drømmer om at blive ekspert i at lægge din egen hverdags makeup eller bare elsker makeup og vil lære mere, så tilbyder Sine Ginsborg kurser til dig.

Lær at lægge makeup i hjertet af København

Sine Ginsborg er Danmarks førende hår- og make up artist med mere end 25 års erfaring. Til dagligt arbejder Sine som professionel hår- og make up artist i København, hvor hun underviser make up artist elever i sit studio. Sine har  vundet flere priser for sit arbejde. Er du nysgerrig på at vide mere om Sine? Læs Sines biografi og bliv inspireret til dit kommende make up kursus i København!

Hvad lærer jeg til et make up kursus i København hos Sine Ginsborg?

Når du booker et privat make up kursus hos Sine Ginsborg lærer du at forstå, hvordan du arbejder med dit ansigt. Makeup kan bruges til at fremhæve dine bedste træk. Hvis du er meget eller helt ny til at lægge make up, vil Sine tage dig i hånden og hjælpe dig til at lægge makeup som en professionel. Du lærer alt fra at lægge eyeliner og øjenskygge til at påføre foundation og fremhæve dine ansigtstræk med contouring af kinder, næse og kæbelinje.

Hvilket kursus skal jeg booke?

Vælg mellem et one to one kursus eller book Sine til et sjovt ‘Girls Night Out’ makeup kursus event for dig og dine veninder. Er du allerede professionel makeupartist, har vi masterclass kursus til dig!

One to One

 Dette kursus er perfekt til karrierekvinden eller fashionistaen, som drømmer om at skabe et stilet og gennemført makeup look. Book dit kursus i dag.

Girls Night Out

Er du til en sjov aften med veninder og nye makeup teknikker? I dette kursus får dine veninder og du lagt en flot make up, så I er klar til byen og samtidig lærer I en række nye teknikker, I selv kan benytte i næste fest.

Du kan finde priser på vores private make up kursus i København

Masterclass & Professionel Hårstyling

Mestre du allerede de professionelle makeup  og hår teknikker, og søger du nye udfordringer? Sine Ginsborgs masterclass makeup kursus og hårstyling til makeup artister giver dig nye udfordringer og træner de teknikker, du ønsker. 

Læs mere og find priser på make up kursus i København til professionelle.

Sådan lægger du make up som en professionel

Er du nysgerrig på, hvilke makeup teknikker du kommer til at lære hos Sine Ginsborg? Så tag et smugkig på disse flotte makeup styles, som du kan bruge til hverdag og til fest! 

Sines video guides gør det nemt for dig, at lære nye teknikker og lægge make up trin for trin. Du kan altid pausere videoen, og genspille de steder, du har brug for.

Læg en smuk eyeliner 

Eyeliner kan både bruges til hverdag og fest. Se hvordan du skaber de perfekte katteøjne her:

Få en flot og naturlig hud til hverdag

En smuk hud er alpha og omega for et flot makeup. Sine guider dig til at lægge en kameraflot hud uden huden skinner og giver gode råd til hudpleje! Se videoen her:

Vil du videre med om, hvordan du lægger en naturlig foundation? Læs Sines foundation guide her!

Festlige smokey eyes 

Et klassisk smokey eye giver drama og mystik som er helt rigtig til nattelivet. Skal du ud en aften med veninderne eller til stor fest, kan du skabe fokus på dine øjne med et mørkt smokey eye look. Se, hvordan du bærer dig an her:

Fremhæv dine kindben med highlighter

Highlighter fremhæver dine bedste ansigtstræk og er tiden hotte makeup trend. Lær hvordan du skal lægge din highlighter og de rigtige steder, så du ikke ender med glimmer i hele ansigtet. Sine viser dig sine professionelle make artist teknikker her:

Du kan også læse Sines trin for trin guide til highlighter lige her!